Syksyisiä tunnelmia

Ihan kommelluksitta Hesan reissusta ei selvitty, aikamoinen  reissu ! Epäonnistumiset alkoivat jo lentokentältä, jouduin ostamaan uudet liput ja voin sanoa että ne ei todellakaan olleet halppislennot 🙂 Mutta rahalla selvittiin! Itse kurssi oli yhdellä sanalla sanottuna LOISTAVA, ja opin paljon uutta. Tiistai-iltana hyppäsin junaan (hypättyäni junaan totesin että siinä lukee ”ei lipunmyyntiä” ja arvatkaa oliko mulla lippua) ja tapasin Melinan Myyrmäessä.

juna-asema

Shoppailtiin ja syötiin hyvin. Kiva ilta, ja takaisin ei tarvinnu seikkailla junalla, Sami heitti mut takaisin hotellille! Kiitos Mellu ja Sami!


ruoka-annokseni jonka syötyäni ei paljon tarvinnu unta houkutella 🙂 Varsinkin kun joimme Irish Coffeet jälkkäriksi 🙂

Lentokentällä sain odotella tovin lentoani, mutta kulutin aikaani pikku putiikeissa, ja surffaillen netissä. Kotona olin vasta lähempänä puoltayötä.
Seuraavaa koulutusreissua odotellessa, joka on marraskuussa 🙂

Tänään vietimme syksyisen päivän saaressa lenkkeillen ja makkaraa paistellen. Koirat juoksivat itsensä väsyksiin ja tietty nautimme nuotiomakkarasta. Tavismakkaran lisäksi ostin kokeeksi bratwurstia, jota maistelin aiemmin valokuvauskurssilla Orivedellä ja tykästuin.


Mr Torquil 


”ruoho kasvakoot villiintykööt horsmat
minä pidän poutaa
saaressa on aina sunnuntai”
– Samuli Putro-


kalastusta kera Petun

 

”Kesästä jäljellä on pelkkä muisto,
keltaisen viitan saanut myös puisto.
Syyskuun illoiksi riittää huvia,
muistellaan lomaa ja katsellaan kuvia.”

Kun me nautimme syksystä ulkoillen, sukulaiset pitivät lippua korkealla näyttelyissä!
Titon siskon poika B. Laphroaiig Targu Muresissa Romaniassa ROP & JCAC !!! Ja toinen komea siskon poika Mörkö (B. Ichabod) Maarianhaminassa ROP, SERT ja CACIB. Tuomarina Elina Haapaniemi.

Loppuun vielä kuva kauniista Titon siskon tyttärestä Rekusta (B. Carrera) joka juuri täytti 9kk.

Ja en malta olla lisäämättä vielä yhtä sukulaisuutista josta olen todella iloinen ! Petun veljen Nicon tytär astutettiin Eliaksella, ja Pamela on kantava ! 

Jätä kommentti

Kategoria(t): Koiranäyttelyt, Sukulaiset, Valokuvaus

Jätä kommentti